CONCURS: Am nevoie de un om în echipă pentru Bloggers Lan Party 9.

Hopa, e primul concurs de la mine de pe blog. Mai are legătură și cu gaming-ul. Ai șansa să fii invitatul meu sau să fii în echipă cu mine, așa că fii atent la detaliile pe care ți le zic mai jos și la întrebarea de baraj.

afis blpa9

Hai să vă spun în câteva cuvinte cum stă situația. Sâmbătă cam toată ziua, la Impact Hub (strada Halelor 6, lângă hanul lui Manuc) de la 9 dimineața până la 9 seara are loc a noua ediție a evenimentului de petrecere a timpului liber într-un mod competitiv Bloggers Lan Party. Nu e numai despre jocurile ce vor putea fi răscolite acolo, adică proaspătul lansat Starcraft II – Legacy Of The Void, Hearthstone, Guitar Hero, Mortal Kombat X, FIFA 16 și boardgames, e și despre cum să te înconjori de oameni faini, adică așa cum se zice mai bine pe Internet acum – socializare.

Data trecută, la #BLP8, am fost eu unul dintre invitații unui blogger, mi-a plăcut foarte mult (am și câștigat un mini-concurs de Hearthstone și mai-mai că era să-l câștig și pe-al doilea), au apărut și niște poze cu mine foarte concentrat în fața ecranelor, așa că am hotărât să mă alătur acestei mișcări de împrietenire și jucabilitate, așa că îmi voi aduce și eu sâmbătă invitatul la eveniment.

Trebuie totuși să răspunzi la următoarea întrebare prin care să te înscrii la concursul de aici, de pe blog:

Care este legendara ta preferată din jocul Hearthstone?

Până mâine la ora 14.00 este timp să puneți răspunsuri aici. La ora 14.00 voi face tragerea la sorți și câștigătorul vine cu mine la eveniment. Mult succes!

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Anunțuri
CONCURS: Am nevoie de un om în echipă pentru Bloggers Lan Party 9.

7 gânduri despre &8222;CONCURS: Am nevoie de un om în echipă pentru Bloggers Lan Party 9.&8221;

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s