#findyoulater

Acestea sunt zile de clocot în ceață, de stare ciudată și apăsătoare, apărată de un frig care intră în oase și scrâșnește prin lacrimi calde pe obraji. Din ce aud și simt pe stradă, e liniște, dar o liniște molcomă și rece, parcă dacă ai atinge pe cineva, l-ai declanșa. Mai bine-l îmbrățișezi, să-i treacă și lui. Să revină zâmbet și iubire și starea de bine pe care ne-o dai.

Asta e toamna în care ne aducem aminte mai clar că există moarte și există viață. În fiecare an vom duce de acum încolo crucea asta, pentru prietenii noștri buni care nu mai sunt. Toamna în care s-a sădit tristețe pentru căutarea liniștii.

Sunt multe teorii care circulă, lucrurile sunt aproape clare. Vinovații vor plăti cum se va hotărî. Se vor lua măsuri de siguranță, va fi bine, aproape de perfect. Va mai trece din frică, ne vom reîntâlni la concerte, vom bea beri împreună și ne vom lua în brațe pe piesele preferate, ne vom face poze și ne vom trimite link-uri ca niște mici atenții ale prieteniei noastre. Nu cu gânduri departe, ci la oamenii de lângă noi, pentru care luptăm să le fie bine.

Nu mai știu ce să mai zic. Nu mai zic despre tristețe nimic.

E ca și cum aș vrea ca din toamna asta să răsară primăvăratec brusc boboci de flori înalte, ramificate, și din fiecare ramură să iasă și mai mulți boboci de flori care să mi se întipărească în piept. Din asfalt, așa, ca o idee a vieții care nu mai e și se transformă în viață mai puternică, mai trăită. În toate ființele pe care le vezi și nu le vezi. În norii pe care-i călătorești. Hai, o să fie bine. Te îmbrățișez.

life carries on
in the people i meet
in everyone that’s out on the street
in all the dogs and cats
in the flies and rats
in the rot and the rust
in the ashes and the dust

#findyoulater

#findyoulater

2 gânduri despre &8222;#findyoulater&8221;

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s