Ce mai fac – sunt blogger acreditat la Webstock 2015

webstock 2015

Lucrurile care se întâmplă în online, rămân să le vadă toată lumea. Fie că sunt poze cu pisici sau cele mai bune practici de marketing în social media, scripta manent www. La nivel global, ne inspirăm și noi de unde putem mai bine sau îi inspirăm pe alții, iar la nivel național, ar fi frumos să ne vedem, dacă nu cu toții, măcar majoritatea, că suntem cât de cât aproape. Iar în cazul ăsta e bine că se întâmplă conferințe. Una dintre aceste ocazii se numește „a opta ediție de Webstock”:

Pe 2 octombrie, comunitatea online locală își dă întâlnire la Webstock 2015
, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv.

Ca și anul trecut, prima dată când am participat, sunt blogger acreditat, asta însemnând că voi fi prezent la eveniment atât fizic cât și online, încă de dimineața devreme – prin tweet-uri, statusuri de Facebook, rezumate, citate inspiraționale, poze, filmulețe, selfie-uri dar mai ales culegeri de tactici, strategii și tips&tricks în social media. Nu exclud deloc glumele de la ediția precedentă cu oțetul și cu tarhonul din proiectul lui Răzvan Exarhu și al lui Adi HădeanTaste Of Romania. Iar în plus, un lucru foarte important într-o carieră de om care se ocupă de social media pentru niște entități puternice în online, socializarea cu ceilalți oameni din același câmp al muncii, pentru că acest eveniment e totodată un prilej dezinvolt de a face gașcă. Mulți au încheiat prietenii aici, nu numai legături profesionale, iar ăsta nu poate fi un lucru rău, zic și eu.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Oamenii cu influență în online vor face cu noi niște mici ședințe prin care ne vor explica de unde a pornit totul și cum s-a ajuns unde s-a ajuns ca succes în social media. Se vor împărți cărți de vizită sau strângeri de mână și numere de telefon, vor fi activări de produse care mai de care și lucruri bune de urmărit sau chiar de mâncat, ca în fiecare an de altfel.

Programul detaliat al Webstock 2015 se poate accesa aici și am înțeles că va exista și un stream live al evenimentului. Urmăriți cu mare atenție pe canalele de socializare hashtag-ul #webstockro pentru ultimele și cele mai folositoare detalii.

Apoi, pentru că de-a lungul anului ce a trecut s-au întâmplat câteva campanii foarte faine, avem și:

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Dacă vreți să urmăriți un individ acreditat care va face într-un mod simpatic dar util un fel de live-blogging de la această ediție Webstock, nu ezitați să dați click pe link-urile acestea foarte interesante:

https://www.facebook.com/george.stoica

https://twitter.com/georgestoica

https://instagram.com/stoicageorge/

Anunțuri
Ce mai fac – sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s