White House playlists. Ce muzică ascultă Barack Obama?

Îmi place să cred că poți să cunoști un om, pe lângă alte trăsături și gesturi, și după muzica pe care o ascultă. Barack Obama e un tip foarte cool pentru era asta, o demonstrează atât offline cât și online, că doar nu degeaba a ajuns în fruntea statelor, acolo. Dacă tot suntem în preajma acestui titlu de articol, aș putea spune, până să intru în pâinea cuvintelor ce vor urma, că „he rocks!”.

Până acum eram sigur că nu mă voi întâlni vreodată pe stradă cu domnul Barack Obama, mai ales acum în timpul mandatului de la Casa Albă. Să vă mai zic o chestie: nici acum nu-s așa sigur. Și dacă m-aș fi întâlnit cu el, după ce aș fi trecut peste timiditatea mea caracteristică, poate că una dintre întrebări ar fi fost asta: „Domnule Președinte al Statelor Unite, dumneavoastră ce fel de muzică ascultați?”. Sunt sigur, după ce mai citesc eu pe interneți, că mi-ar fi răspuns.

Dar, toate bune și frumoase, nici nu mai e nevoie să mă întâlnesc cu dânsul. Vineri, mai spre dimineață, Casa Albă a lansat pe canalul oficial de Spotify două playlist-uri – de zi și de noapte – alese cu grijă de nimeni altul decât Barack Obama. Dacă urechile mele ar fi avut ochi, pupilele s-ar dilata incredibil de mult. Omul ăsta a făcut niște playlist-uri geniale de vacanță și de relaxare (acum își petrece niște zile la Martha’s Vineyard), numai bune pentru ascultat atunci când ai nevoie. O îmbinare foarte bună între oldies și modern, atât rock cât și blues, r&b, hip-hop, jazz, folk cu artiști care mai de care, cum ar fi: Coldplay, Florence+The Machine, Beyonce, Rolling Stones, Frank Sinatra și Joni Mitchell.

Playlist-ul de zi e o încântare, are o oră și 32 de minute și poate fi ascultat aici (click pe imaginea de mai jos, e un link de bop.fm), atât pentru utilizatorii de Spotify cât și pentru cei ce nu prind această platformă de muzică în România.

president playlist

Playlist-ul de noapte de la Casa Albă are tot o oră și jumătate ca durată, conține Lianne La Havas, John Coltrane, Nina Simone, Leonard Cohen și Mos Def. O altă împletire numai bună pentru noapte (chiar și o inspirație pentru Noapte Bună, Internet, dacă mă întrebați pe mine). Click pe imaginea de mai jos pentru a asculta acest playlist de la cap la coadă.

playlist president night

 

Dacă vă place, dați share și la alții, așa cum face chiar și președintele Statelor Unite ale Americii. Să se bucure toată lumea de muzică.

via Reddit.

Reclame
White House playlists. Ce muzică ascultă Barack Obama?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s