Când am muzică de Ane Brun în urechi.

Totul începe cu cifra 1 (One). Desfaci degetele mâinii și pui scris pe pagină. Cuvinte de laudă, de plăcut, de bun întins pe firele căștilor din urechile tale. În urechi curge râu de muzică. „Baby, I can feel your halo / Pray it won’t fade away.” E ca și cum i-ai cere unei muze toată treaba asta, ținând-o de bluza subțire și lungă de dantelă, pentru că ea încearcă să fugă cu picioare firave din brațele tale. Și ce voce îți poartă mâinile pe dantela ei…

În Molde, Norvegia, zilele acestea (These Days), frigul îți intră în piele ca ghearele iubitului tău. În București, mâine, căldura vocii Anei Brun îți intră în piept ca sărutul cald al cântecelor ei.

Ane nu sare departe de trunchiul familiei ei de muzicieni și artiști. Probabil că și fratele ei mai mare, Bjørn Brunvoll, atunci când face fotografii, gândește prin muzica ei atunci când încearcă tot felul de compoziții și ipostaze.

Alături de Peter Gabriel, pentru care a fost supporting-act pentru turneul „New Blood”, realizează cea mai frumoasă versiune a cântecului „Don’t Give Up”, o minune de motivație sufletească. Ia să ascultați:

Mâine, la Sala Radio, Ane Brun se transformă în sentiment. Sentimentul bucuriei că în sfârșit e în România, sentimentul primirii cu aplauze a privirilor ei de pe scenă, sentimentul ridicării firelor de păr de pe ceafă, mâini și suflet.

Și știi ce cred eu că ar trebui să facem mâine? Să mergem cu pas întins spre concert. Deloc, deloc nu are să ne pară rău. E ca și cum ne vom ține de mână cu muzica Anei și Ane ne ține de mână până la ușă, plecând. Bine ai venit și sper să mai revii. :)

Evenimentul care trebuie cu toate detaliile e aici: https://www.facebook.com/events/1571757879749509/

Când am muzică de Ane Brun în urechi.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s