Muzica bună de luni: Caribou – Can’t Do Without You

Stând pe balcon, ascultătorul de Caribou își bea ceaiul sau cafeaua în dimineața asta gândindu-se la tot felul de mări și oceane în care ar vrea să se arunce pentru o baie răcoritoare. Ceaiul tare înainte de birou ar putea fi ușor înlocuit în imaginația lui de cocktail-uri cu umbreluțe, nisip între degetele de la picioare și, năstrușnic aruncată pe spătarul unui scaun, priveliștea unui sutien de costum de baie. Sigur se întoarce stăpâna din valuri.

Pe numele său din buletin canadian Dan Snaith, Caribou a mai funcționat și sub denumirea de Manitoba, dar se pare că mai era cineva pe Pământ care a fost supărat de această decizie (un anume Richard „Handsome Dick” Manitoba de la o trupă de punk The Dictators), așa că, sub amenințarea unui proces, al nostru Dan a ales ce era mai bine pentru el și pentru ce ascultăm noi acum.

Dintre toate albumele pe care le-a lansat până acum Caribou, recomand „Andorra, material cu care a și câștigat Polaris Music Prize în anul 2008, un album cu un sound foarte brit și psihedelic, apoi „Swim, album puțin mai dansant și mai DJ oriented, de pe care mulți dintre voi s-ar putea să știți ascultând una dintre piesele de acolo, „Odessa„.

Se anunță album nou, așa cum am spus și în articolul trecut, acum câteva zile. Se numește „Our Love„, apare pe data de 7 octombrie anul ăsta iar piesa asta face deja victime plăcute prin terasele cu vedere la mare. Enjoy:

Caribou pe Facebook

Caribou pe Soundcloud

Caribou pe site

 

 

Reclame
Muzica bună de luni: Caribou – Can’t Do Without You

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s