Cum a fost la filmul Expendabilii 2.

Sau Eroi de Sacrificiu 2, după ce au fost eroi de sacrificiu în 1. Sau Expendables 2, după ce au demonstrat că nu-s aşa de Expendables în 1. Ba chiar mai duri, mai puternici, mai mulţi. O echipă de fotbal cu toţi eroii filmelor de acţiune ai gimnaziului nostru. După cum urmează:

The Expendables 2 Movie Poster
Imaginaţi-vă cadrul perfect pentru a viziona filmul ăsta. Într-un cinematograf cam ca Patria, aşa, împreună nu cu 3 sau 4 sau 5 prieteni, ci chiar cu 15. Imaginaţi-vă senzaţia atunci când apare prima dată Chuck Norris în film după ce, ca Lupul Singuratic, a dărâmat o armată de albanezi cu tot cu tanc şi toată lumea aplaudă, fluieră şi strigă, iar ceilalţi spectatori, diferiţi de ăia 15 nebuni simpatici ai tăi, fac la fel pentru că e ceva absolut normal să se întâmple. Şi pe urmă trageţi un răgaz, şi din liniştea asta apăsătoare să răsune un „Quack! Quack!” de toată frumuseţea (o să aflaţi voi la timpul cuvenit). Faceţi aşa cum am făcut eu, alegeţi o seară, oricare vreţi voi, şi o să fie minunat.
De fapt, pentru situaţii ca astea s-a făcut filmul ăsta. Pune-ţi în cap că milioarde de dolari s-au cheltuit ca să-ţi dea ţie şi numai ţie nu semnificaţii şi simboluri ascunse şi replici intelectuale cu „ce dracu’ s-a întâmplat de fapt?”, ci clişee din filme de acţiune care să-ţi aducă anii de gimnaziu înapoi. Şi chiar mai mult, pentru că ai lângă tine şi toţi nebunii găştii tale.

Şi dacă nu te-a convins trailer-ul de mai jos, nu ştiu ce să mai zic… Plus că, părerea mea, e mult mai bun ca primul dintr-o serie ce sper eu că o să continue.

Cum a fost la filmul Expendabilii 2.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s