Categoria „Ă?” – 2 Casca de bicicletă invizibilă

E o situaţie destul de actuală şi des discutată. Se numeşte „Nu ai cască de protecţie pe cap atunci când te dai cu bicla prin oraş, eşti fraier”. Unii merg repede, alţii încet, aşa că există deseori ocazia să te mai întrebe şi asfaltul care e problema. Dacă mai pui că te fugăresc şi câinii noaptea, mai stau crengi pe şosea să-ţi zică bună-seara sau, pentru că suntem într-o capitală europeană şi eşti cetăţean european, ai zis să fii corect cu pista special amenajată şi tocmai ţi-ai făcut un model de faţă după modelul chioşcului de ziare de care tocmai te-ai izbit, tocmai te-ai hotărât, bineînţeles, să-ţi iei o cască.

Dar ce te faci cu părul? Ca orice om normal care iese afară şi e observat de alţi oameni, coafura trebuie să reziste. Iar sub cască acest lucru pare aproape imposibil. …Nu, dacă te dai cu 5 sticle de fixativ pe cap nu înseamnă că ai cască. Aşa că nişte persoane inteligente numite Anna Haupt şi Terese Alstin au inventat ceea ce se numeşte foarte uşor Hövding sau „Invisible Bycicle Helmet”. Pentru că se poate să porţi şi cască, să-ţi stea bine părul, şi, după cum se vede în imaginile de mai jos, pare că ai şi o eşarfă trendy la gât. 3 în 1.

Ce e de fapt Hövding? E un fel de airbag ce se declanşează „atunci când s-a constatat o mişcare de răsucire bruscă a masei corporale, care… într-o apă…”. E cu senzori, deci e scump. Dar omului îi stă bine pe bicicletă cu pleata-n vânt, aşa că va face orice ca acest lucru să-i stea, uite că e prima dată când va apărea conceptul, casca de protecţie în garderobă.

Pe bune acum, cum să nu-ţi placă? Nu contează că după un impermeabil accident o să-ţi facă tigva ca o minge medicinală, îţi stă bine şi e cool. Aşa că poartă domle, cască.

via Design-Milk.com.

Reclame
Categoria „Ă?” – 2 Casca de bicicletă invizibilă

Un gând despre &8222;Categoria „Ă?” – 2 Casca de bicicletă invizibilă&8221;

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s