Categoria „Ă?”

Deschid un fel de nouă categorie. În loc de „Poftim?”, lucruri de pe interneţii Pământului care mă fac să mă simt într-un loc intergalactic, plin de tensiune. Că e vorba despre imaginaţie care dă pe afară, design ce frizează temperamental-opus situaţii de criză, eu le pun aici, să fie.

Prima parte a acestei serii e dată de următorul lucru interesant venit din lumea modei:

E o creaţie a unui domn James Lillis din Australia (mai multe puteţi urmări aici), se numesc Muscles Leggins, iar dat fiind faptul că acolo în Australia de unde vine dumnealui a fost sfătuit să facă aşa ceva, atunci s-a conformat. Eu zic că e o reuşită, întotdeauna pe stradă, în drum spre piaţă, bărbaţii (în cazul de faţă, mai ales) şi femeile ţării vor să vadă noile tendinţe de pulpă, rotulă, aductori.  Complimentele „Dar, vai, ce bine ţi se mulează gluteus maximusu’ pe fund” vor fi o reală plăcere. Iar excursiile care se condimentează la deal sau la munte vor fi un supliment natural, cu toate că e bine ca aceşti pantaloni să nu fie uitaţi pe grătar, lângă celelalte materiale. Nu de alta, dar e poliester şi totuşi pantalonii, după cum se ştie, nu se mănâncă. Poţi oarecum să te ştergi pe mâini de grăsime pe ei, dar cam ăsta să fie ultimul nivel.

O altă importantă parte negativă a situaţiei e că aceşti pantaloni nu ar trebui purtaţi atunci când mergeţi cu bicicleta. Mai ales în Bucureşti, ştiu eu câteva patrupede ce nu au mai văzut aşa ceva prin oraş, iar faptul că e muşchi la vedere o să le trezească şi mai mult apetitul pentru această delicatesă numită „biciclist urban”. Vorba aia: „Ă?”

Reclame
Categoria „Ă?”

2 gânduri despre &8222;Categoria „Ă?”&8221;

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s